Büyükyoncalı’da Feci Kaza ! 2 Ölü 2 Yaralı

Büyükyoncalı kavşağında  meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölü, 2 kişi de yaralandı.Edindiğimiz bilgiye göre, Kapaklı Saray yolu üzerinde Murat P.  idaresindeki 34 YB 8946 plakalı ticari araç ile Şükriye Demirhan  idaresindeki 59 TV 760 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada otomobil sürücüsü Şükriye Demirhan’ın Kapaklı Devlet Hastanesi’ne, otomobilde bulunan ve annesi olduğu öğrenilen Fahriye Yazgün Saray Devlet..

Büyükyoncalı’da Feci Kaza ! 2 Ölü 2 Yaralı
Tarih : Okunma : 7.057 views Yorum Yap

Büyükyoncalı kavşağında  meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölü, 2 kişi de yaralandı.Edindiğimiz bilgiye göre, Kapaklı Saray yolu üzerinde Murat P.  idaresindeki 34 YB 8946 plakalı ticari araç ile Şükriye Demirhan  idaresindeki 59 TV 760 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada otomobil sürücüsü Şükriye Demirhan’ın Kapaklı Devlet Hastanesi’ne, otomobilde bulunan ve annesi olduğu öğrenilen Fahriye Yazgün Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Demirhan ve Yazgün, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ticari araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Ş. nin tedavileri sürüyor.Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorumu siz yazın