Saray AK Parti Kadın Kollarında Bahtıgül ÇÜREN dönemi!

AK Parti Saray İlçe Başkanı Samet DERVİŞ bu gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Saray AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığına vekaleten Bahtıgül ÇÜREN’in atandığını duyurdu. Bahtıgül ÇÜREN Kimdir? Bahtıgül ÇÜREN 28 yıllık evli, 2 çocuk annesidir. Oğlu inşaat mühendisi olarak çalışıyor, kızı hukuk fakültesi öğrencisi. Kendisi Anadolu Üniversitesi Işletme Fakültesi mezunu olup ve..

Saray AK Parti Kadın Kollarında Bahtıgül ÇÜREN dönemi!
Tarih : Okunma : 1.031 views Yorum Yap

AK Parti Saray İlçe Başkanı Samet DERVİŞ bu gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Saray AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığına vekaleten Bahtıgül ÇÜREN’in atandığını duyurdu.

Bahtıgül ÇÜREN Kimdir?

Bahtıgül ÇÜREN 28 yıllık evli, 2 çocuk annesidir. Oğlu inşaat mühendisi olarak çalışıyor, kızı hukuk fakültesi öğrencisi. Kendisi Anadolu Üniversitesi Işletme Fakültesi mezunu olup ve halen Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünü okumaktadır. Okul aile birliklerinde, sosyal projelerde gönüllü görev aldı ayrıca AK Parti İlçe Başkanlığında bir dönem Halklar Iliskiler Birim Başkanlığı görevinde bulundu ve 2019 Cumhur ittifakı yerel seçimlerinde AK Parti meclis üyesi aday adayı idi.

İlk yorumu siz yazın