SARAY BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

  Saray Belediyesi, Yeni Koronavirüs’e(COVİD-19) karşı ilçe genelinde başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurum binalarındaki dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi tarafından Vize Caddesi’nde bulunan Saray Adliye binasında dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Sağlık İşleri Birimi’ne bağlı özel kıyafetli ekiplerimiz; Adliye Binasındaki savcılık odalarını,..

SARAY BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Tarih : Okunma : 56 views Yorum Yap

 

Saray Belediyesi, Yeni Koronavirüs’e(COVİD-19) karşı ilçe genelinde başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.
Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurum binalarındaki dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi tarafından Vize Caddesi’nde bulunan Saray Adliye binasında dezenfeksiyon çalışması yapıldı.
Sağlık İşleri Birimi’ne bağlı özel kıyafetli ekiplerimiz; Adliye Binasındaki savcılık odalarını, duruşma salonlarını, koridorları, oturma alanlarını titizlikle ilaçladılar.

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde  “Saray Belediyesi olarak; İlçemizin sağlıklı kalması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Corona virüs tedbirlerimizden daha güçlü değil. Yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda yeni bir düzene sokmaktır. İnşallah bu tedbirler doğrultusunda daha sağlıklı günlere kavuşacağız.”.

İlk yorumu siz yazın