Başkan Aygün SERİN “Son Topa Kadar!”

Türkiye Basketbol 2.Lig temsilcimiz Saray Belediye Spor Başkanı Aygün SERİN Saray Belediye Spor-Erzurum BŞB maçı sonrası basın açıklaması yayınladı.Başkan SERİN’in açıklaması şu şekilde ; “Türkiye Basketbol 2.Liginde grubumuzun iddialı takımlarından Erzurum Büyük Şehir Belediye gençlik takımı ile ikinci maçına çıkan ekibimiz, ilk yarıyı 31-49 geride kapatmış olup ikinci yarıda 3. Ve 4.çeyrekte sayısal olarak önde..

Başkan Aygün SERİN “Son Topa Kadar!”
Tarih : Okunma : 161 views Yorum Yap

Türkiye Basketbol 2.Lig temsilcimiz Saray Belediye Spor Başkanı Aygün SERİN Saray Belediye Spor-Erzurum BŞB maçı sonrası basın açıklaması yayınladı.Başkan SERİN’in açıklaması şu şekilde ;

“Türkiye Basketbol 2.Liginde grubumuzun iddialı takımlarından Erzurum Büyük Şehir Belediye gençlik takımı ile ikinci maçına çıkan ekibimiz, ilk yarıyı 31-49 geride kapatmış olup ikinci yarıda 3. Ve 4.çeyrekte sayısal olarak önde bitirmiş sayı farkını 9 sayıya kadar indirmiştir. Rakibimizin tecrübesi sayesinde maçı kazanmıştır.
İlk defa katıldığımız bu lige her yön ile damga vuracağımızı ifade etmiştik, bu kapsamda ilk önce centilmenlik dedik, rakibimizin uçak saati ile ilgili sorun yaşadığı için maç saatinin erkene alınması talebini kabül ettik, rakibimizin havaalanı, Çorlu otel ve salon ulaşımını sağladık. Salon antrenmanı malzeme, su ve dezenfektan ihtiyaçlarını karşıladık. Kulüp Yönetimi ve bizzat Baş antrenörümüz Ercan DEDEOĞLU tarafından rakip baş antrenör aranarak ihtiyaçları soruldu.
Maç içersinde de centilmenliğin ve mücadelenin üst safhaya çıktığını gördük. Maçın bitiminden sonra da dostane bir biçimde rakibimizi aldıkları galibiyetten sonra tebrik ederek ihtiyaçları olup olmadığını sorarak uğurladık.
Tüm rakiplerimize saygı, mücadele ve centilmenliğimizi Yönetim, Teknik Heyet ve yaş ortalaması 21 olan bu gençlerimiz ile göstermeye devam edeceğiz. Bu mücadelemizde ana sponsorumuz Beşiktepe Enerji Üretim ve Tic.AŞ.’ye , Sağlık sponsorumuz Çerkezköy Optimet Hastanesine, İlçe Belediye Başkanımız Özgen ERKİŞ’e, Hakan ÖZGÜL ve Samet DERVİŞ’e İlçemizde bizi destekleyen esnafımıza ve tüm gönül verenlere ayrıca maçımızı yayınlayan Saray TV işletmecisi Gökhan MENEŞE’ye teşekkür ederiz.
Bu hafta maçımız 18.12.2020 Cuma günü saat 17.00’da grubun güçlü takımı TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda oynayacağız. Gençlerimize güveniyoruz ve SON TOPA KADAR mücadele diyoruz.”

Aygün SERİN
Yönetim Kurulu Adına
Kulüp Başkanı

 

İlk yorumu siz yazın