MÜSİAD’ta Gürkan Kesim’e önemli görev

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, geçtiğimiz hafta Genel Kurulunu tamamlayarak, yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen genel kurulda Saray tanınmış sanayici işadamlarından Gürkan Kesim kurulan yeni yönetimde önemli bir göreve getirilerek, Tekstilde Yenilik Yönetimi ve Tasarım Komite Başkanı oldu. Son günlerde adından sürekli bahsettiren ve geçtiğimiz hafta birçok davetlinin katılımıyla 5…

MÜSİAD’ta Gürkan Kesim’e önemli görev
Tarih : Okunma : 533 views Yorum Yap

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, geçtiğimiz hafta Genel Kurulunu tamamlayarak, yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen genel kurulda Saray tanınmış sanayici işadamlarından Gürkan Kesim kurulan yeni yönetimde önemli bir göreve getirilerek, Tekstilde Yenilik Yönetimi ve Tasarım Komite Başkanı oldu. Son günlerde adından sürekli bahsettiren ve geçtiğimiz hafta birçok davetlinin katılımıyla 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı tamamlayan MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Ramazan Doğan Başkanlığı’ndaki yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyelerinin görevleri belli oldu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
İlk Yönetim Kurulu toplantısını şube binasında gerçekleştiren MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan yaptığı açıklamada, “MÜSİAD, her zaman birlik ve beraberliğin sergilendiği nadide bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. MÜSİAD Tekirdağ Şubemizde yapılan bu görev dağılımıyla, birlik ve beraberlik içinde inşallah hedefimizi sürekli yükselterek gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.
“ÜRETİMDE HİÇBİR SEKTÖR İHMAL EDİLMEMELİDİR”
Doğan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Salgın süreci bitse dahi bize yepyeni alışkanlıklar ve üretimle ticaret modelleri bırakacak. Elektronik ticaret, uzaktan çalışma, üretim üsleri, yapak zekâ yazılımları daha şimdiden pek çok işletmede kabul görmeye başladı. Demek ki geçmişe ve onun üretim ve ticaret yöntemlerine dönmemiz çok mümkün olmayacak. Biraz da bu nedenle bu dönem büyük sıfırlanma olarak tanımlanmaktadır. Bir ülkenin iktisadi sorunlarının çözümü üretimde gizlidir. Üretim olmadan ne büyüme olur, ne istihdam olur, ne enflasyonla baş edilebilir, ne ihracat yapılabilir ne de kalkınma olur. Üretim de tek sektörlü yapıdan ziyade çok sektörlü bir yapı olmalıdır. Üretimde hiçbir sektör ihmal edilmemelidir. Tarım ve hayvancılık alanındaki üretimle, sanayi üretimi ve hizmetler sektöründeki üretim senkronize bir şekilde olabilmelidir. Üretim alanlarındaki bir sektör, kesinlikle diğerine feda edilmemelidir. Buna çoklu üretim modeli denmektedir. Üreterek tüketme anlayışına geçiş yaparak başta ekonomik olmak üzere bütün sorunların üstesinden gelmek mümkündür. Ancak üretmeyi başardığımız müddetçe bu yüzyılın yükselen ülkesi olabiliriz. Bu yüzden hiç durmaksızın şahsım ve yönetim kurulum olarak çok çalışacağız.”
YÖNETİM KURULU
MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı şöyle oluştu: Yönetim Kurulu Asil Üyelerinden; Oktay Koç: Yerel Yapılandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı – Başkan Vekili, Münür Kılıç: Projelendirme ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Haldun Cömert: Bütçe ve Mali
İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Cihan Karaca: Genç MÜSİAD Tekirdağ Başkanı, Gürkan Kesim: Tekstilde Yenilik Yönetimi ve Tasarım Komite Başkanı, Şuayip Kara: Gastro Ekonomi ve Türk Mutfağı Sanatları Komite Başkanı, Serdar Pirpir: Maden, Enerji Yönetimi ve Yatırım Komite Başkanı, Ali
Doğan: İş Gücü Planlama ve Mesleki Teknik Eğitim Komite Başkanı – Basın ve Ortak Satınalmadan Sorumlu, Ahmet Bayram: Lojistikte Yeni Yollar ve Yaklaşımlar Komite Başkanı,Yönetim Kurulu Yedek Üyelerinden; Selami Tarak: Sağlık Medikal İlaç Üretim ve Ticaret Komite Başkanı, Celal İnan: Akıllı Şehirler ve Şehir Ekonomileri Komite Başkanı, Nuh Uzun: Yurtiçi Yapı Geliştirme ve Projelendirme Komite Başkanı, Ahmet Erdoğan: Ulaşım Araçları Endüstrisi Komite Başkanı, Bahri Düzgün: Yurtiçi Yapı Geliştirme ve Projelendirme Komite Üyesi, Ömer Can Külekçi: Sağlık Medikal İlaç Üretim ve Ticaret Komite Üyesi, Emre Eremir: Yurtdışı Alt ve Üst Yapı Projeleri Komite Başkanı, Burhan Gökgöz: Yurtiçi Yapı Geliştirme ve Projelendirme Komite Üyesi, Şevket Özkan: Tekstilde Yenilik Yönetimi ve Tasarım Komite Üyesi, Yusuf Ziya Erol: Tekstilde Yenilik Yönetimi ve Tasarım Komite Üyesi olarak görev alırken Denetleme Asil ve Yedek Üyeleri; Yadigar Gümüştaş, Gökhan Söker, , İlyas Avcı, Mustafa Cansızoğlu , Mehmet Gülkan ve Gökay Gök’ten oluştu.

İlk yorumu siz yazın