Hayalimdeki 23 Nisan!

Çocuklar hayalindeki 23 Nisan’ı resmedecek Saray Belediyesi tarafından pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlamak zorunda kalan çocuklarımız için “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışması düzenlenecek. DERECEYE GİREN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK Saray Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci yıldönümü dolayısıyla “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu..

Hayalimdeki 23 Nisan!
Tarih : Okunma : 48 views Yorum Yap

Çocuklar hayalindeki 23 Nisan’ı resmedecek
Saray Belediyesi tarafından pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlamak zorunda kalan çocuklarımız için “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışması düzenlenecek.

DERECEYE GİREN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
Saray Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci yıldönümü dolayısıyla “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resimli yarışması düzenleyecek. Yarışma ile ilgili Saray Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Haydi çocuklar, en güzel bayramımız 23 Nisan’ı hayallerimizle süsleyelim. Saray Belediyesi’nin düzenlediği resim yarışmasına katılmak ister misiniz?
Yarışmaya katılmak için; 15 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’ye kadar, “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resimlerinizi Saray Belediyesi bünyesindeki Halk Masası Birimi’ne ulaştırabilirsiniz. İki kategoride gerçekleştirilecek yarışmada birinci grupta 2014-2017, ikinci grupta ise 2009-2013 yılında doğan çocuklarımız yer alacak.
Yarışmaya katılan tüm eserler 16 Nisan 2021 Cuma günü Saray Belediye Başkanlığı’nın facebook sayfasında yayınlanacak. Yayınlanan resimler içinde kendi kategorisinde en çok beğeni alan ilk üç eser dereceye girecek. Dereceye giren çocuklarımıza Saray Belediyesi tarafından tablet armağan edilecek.
Yarışmaya katılmak için eserlerini Halk Masası birimize ulaştıran tüm çocuklarımıza ise “Çocuklar için Nutuk” kitabı armağan edilecek.”

İlk yorumu siz yazın