Rakibimiz Filistin Milli Takımıydı!

Saray Spor 1953 Filistin Milli Takımı ile Hazırlık Maçı Oynadı Kulübümüz Saray Spor 1953 2. lig temsilcisi Basketbol takımımız hafta sonu İstanbulda Filistin milli takımı ile hazırlık maçına çıktı. Kısa bir süre önce top başı yapan takımımız henüz çok fazla antreman yapmamış olmasına rağmen sağada iyi bir performans sergiledi. Maç Filistin Milli takımının 94-82 üstünlüğü..

Rakibimiz Filistin Milli Takımıydı!
Tarih : Okunma : 141 views Yorum Yap

Saray Spor 1953 Filistin Milli Takımı ile Hazırlık Maçı Oynadı
Kulübümüz Saray Spor 1953 2. lig temsilcisi Basketbol takımımız hafta sonu İstanbulda Filistin milli takımı ile hazırlık maçına çıktı. Kısa bir süre önce top başı yapan takımımız henüz çok fazla antreman yapmamış olmasına rağmen sağada iyi bir performans sergiledi.
Maç Filistin Milli takımının 94-82 üstünlüğü ile sonuçlanırken takım antrenörü Ercan Dedeoğlu “Yeni transferlerimiz ile birlikte henüz sezon başındayız. Daha çok fazla antrenman yapmamış olmamıza rağmen oyuncularımız sahada çok iyi performans sergiledi, güzel bir ekip olduk. Bu gün ki rakibimiz Filistin Milli takımıydı. Hem antrenmanlı hemde bir mili takıma karşı bir hazırlık maçına çıktık. Sezona çok iyi hazırlanıyoruz.” dedi.

İlk yorumu siz yazın