Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Artık Sınav İle Öğrenci Alacak!

Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Statü kazanması bakımından bir süredir mücadele veren yerel siyasetçiler ve yöneticiler bulundukları girişimi sonuçlandırarak Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi nin artık sınav ile öğrenci alan okul olmasını sağladılar.Bu haberi gazetemiz ile paylaşan Saray Ak Parti İlçe Başkanı Samet DERVİŞ “AK Parti iktidarları döneminde Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gerçeklerine uygun..

Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Artık Sınav İle Öğrenci Alacak!
Tarih : Okunma : 670 views Yorum Yap

Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Statü kazanması bakımından bir süredir mücadele veren yerel siyasetçiler ve yöneticiler bulundukları girişimi sonuçlandırarak Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi nin artık sınav ile öğrenci alan okul olmasını sağladılar.Bu haberi gazetemiz ile paylaşan Saray Ak Parti İlçe Başkanı Samet DERVİŞ “AK Parti iktidarları döneminde Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gerçeklerine uygun olarak fırsat eşitliği içinde eğitim, öğretim imkanlarından yararlanması için azami gayret gösterilmiştir. Geleceğimizin güvencesi, bilgilerin takipçisi, araştırmacı ve her yaşta açık bireyler olarak yetiştireceğimiz gençler yarınlarımızın teminatı olacaktır. Eğitim ile ilgili alt yapımızı daha da güçlendirmek ve kaliteyi yükseltmek için bütün imkanlarımızı ve enerjimizi bu yöne sarf edeceğiz. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi okulumuzun sınav ile öğrenci alan okullar arasında yer alması bizim için mutluluk verici.
Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi okulumuzun sınavlı okul olmasında TBMM Başkanımız Sn.Prof.Dr.Mustafa ŞENTOP’a Milli Eğitim Bakanımız Sn Ziya SELÇUK’a milletvekillerimiz Sn Mustafa YEL ve Sn Çiğdem KONCAGÜL’e TBMM Başkan Müşavirimiz Sn Hakan ÖZGÜL’e İl Başkanımız Sn Mestan ÖZCAN’a İl Milli Eğitim müdürümüz Sn Ersan ULUSAN’a İlçe Kaymakamımız Sn Adnan TEZCAN’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Reşat UÇAK ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

İlk yorumu siz yazın